Mobilspill

Mobilspill er i vinden som aldri før, og det er jo ikke så rart når de fleste av oss går rundt med en ganske kraftig datamaskin i lommen stort sett hele tiden. Med et par enkle grep kan du laste ned spill som holder deg underholdt i timevis, supert for kjedelige bussturer eller dødtid på venterom eller før ditt neste møte. Med mobilen for hånden kan du la deg styres inn i en annen verden, fremfor å bare stirre ut i luften.Pokemon GO

Pokémon GO

Er du strateg eller liker foretrekker du rolige spill uten for mye tenking? Hvis du trenger en unnskyldning for å komme deg opp og ut av sofaen, så kan kanskje Pokémon GO være et alternativ. Spillet tok verden med storm i 2016 og fikk spillentusiaster av alle slag ut av husene sine og ut på tur. Kanskje finner du en Pikachu?

Andre utfordringer

Hvis søte lommemonster ikke er noe for deg så vil du kanskje heller kvesse klørne mot andre spillere i Norgecasino eller Clash of Clans. Her spiller du på nett og må bruke kunnskap og ferdigheter for å overleve og klatre deg stadig nærmere toppen. Poker, blackjack, spilleautomater eller virtuell krigføring. Du bestemmer hvor og hvordan du vil satse.Sist men ikke minst så ville ikke en innføring i mobilspill vært helt komplett uten Candy Crush Saga. Lenge tronet denne bautaen på toppen av favorittene blant mobilspill for smarttelefoner med uomtvistelig flest nedlastinger. Her er formålet å stille tre eller flere stykker med godteri ved siden av hverandre på en slik måte at de eksploderer og gir rom for nytt godteri. Dette fortsetter helt til det ikke er flere muligheter igjen eller du slår nivået, så er det bare å begynne på ny. Spillet er farlig vanedannende og anbefales ikke til mennesker med allerede høy arbeidsmengde!

Ellis Feest