Skape en komplett og fasjonabel garderobe

Mote for menn blir mer og mer representert i mediene. Nå er det ikke lengre chinobuksen, enkle skjorter og dressko norske menn kan velge mellom. Dette er derimot noe som gjør det litt vanskeligere å kle seg hver morgen. I vår lille guide vil du finne noen få tips som vil gjøre det lettere å skape en komplett og fasjonabel garderobe for hverdag og fest.

Finn din inspirasjon

Det er helt forståelig dersom du ikke føler deg helt tilpass i motebutikker i byen eller på nett. I butikker vil du ofte finne mannekenger eller bilder av ulike antrekk du kan gjenskape. I butikker på nett har du også ofte bilder av potensielle antrekk. Dersom du har en artist eller skuespiller du liker godt kan du også bruke dem som en inspirasjonskilden. Herman Tømmerås er en av flere norske menn som har blitt hyllet stort for sine fine antrekk på fest og fritid.

Til hverdag

La den hvite t-skjorten og de mørke jeansen kun være plagg du kan bygge videre på. Et klesskap fylt opp av basisplagg er gull verdt, men i seg selv kan de fort bli litt kjedelige. For en spennende garderobe som vil overraske kollegaer eller studentvenner, kan du investere i noen «statement pieces» som vil gi antrekket ditt det lille ekstra. Dette kan være fargerike briller, en jakke i et interessant stoff, en skjorte med et kult mønster eller noen uvanlige sko.

Til fest

På skole eller på jobb burde du kanskje være litt mer konservativ, men til fest trenger du ikke å følge noen regler. Bygg videre på antrekket ditt ved å kaste på deg noen smykker eller en skjorte du normalt ikke hadde brukt. Det kan være kult å skille seg litt ut på fest, spesielt hvis du også har tatt selvtilliten på.

Ellis Feest